Har du spørgsmål? Ring idag på
2491 2581

Fugearbejde i Vejen, Kolding og omegn

Trænger gummifugerne på badeværelset til at blive skiftet, eller er det på tide med en omfugning af ved vinduer og døre? Hos Jessing og Sørensen Tømrer & Snedker udfører jeg en bred vifte af opgaver indenfor fugearbejde for kunder i Vejen, Kolding og resten af trekantsområdet. Jeg servicere både private og erhvervskunder og hvis der er tale om en større opgave, så har jeg en række dygtige samarbejdspartnere. 

Som kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma udfører udfører jeg mange forskellige opgaver. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med:

Fugearbejde med gummifuger ved vinduer, døre og på badeværelser

Vi er eksperter i at lave eller udskifte gummifuger. Med tiden bliver fugerne i hjemmet slidte og kedelig at se på, og det kan derfor være nødvendig at få udført en udskiftning af fugen. En omfugning er både med til få samlingerne omkring døre og vinduer til at fremstå flot, men det kan også være med til at mindske træk fra omkring viduet. Derfor kan have en positiv indvirkning på varmeforbruget i hjemmet.

I nogle tilfælde er det ikke nok blot at skifte fugen, her vil det være nødvendigt at skifte vinduet og fuger i samme omgang.

Hvis du er tvivl om dine gummifuger skal skiftes, så kommer jeg gerne forbi din adresse i Vejen, Kolding eller omegn og laver en tilstandsvurdering. Jeg tager altid udgangspunkt i dine krav og ønsker, og jeg tilbyder gerne professionelle råd og vejledning. I samarbejde finder frem til en løsning som du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud på fugearbejde

Har du brug for en dygtig tømrer med mange års erfaring indenfor fugearbejde, så stiller jeg gerne mine faglige kompetencer til rådighed. Du kan kontakte mig på telefon 24 91 25 81 eller e-mail jessingsorensen@gmail.com, for uforpligtende snak og et tilbud.

Du kan også udfylde kontaktformularen med din opgave, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Følg os på facebook

Følg Jessing & Sørensen Tømrer & Snedker på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har over 175 likes på vores​ Facebook

Gå til FacebookJessing & Sørensen - Staushedevejen 51 , 6622 Bække
Telefon: +45 24 91 25 81
jessingsorensen@gmail.com