Køkken

Køkkenrenovering og nyt køkken nær Kolding

Som kvalitetsbevidst snedkerfirma med mange års erfaring i branchen, har jeg hos Jessing & Sørensen de faglige kompetencer til at varetage køkkenmontering, såvel som montering af nyt køkken. Jeg udfører køkkenrenovering, opsætning af nyt køkken og køkkeninventar for private i områderne nær Vejen, Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet.

Uanset om du drømmer om at give dit køkken et visuelt løft, eller du kunne tænke dig et helt nyt køkken, så kan jeg være behjælpelige med råd og vejledning.

Udover renovering og montering a køkkener, udfører jeg blandt også:

Renovering af køkken med høj kvalitet i fokus

Går du og overvejer at nyt køkken, men synes at priserne er for høje, så kan det betale sig at få udfører en køkkenrenovering. Der er mange penge at spare i forhold hvis du vælger at få monteret et helt nyt køkken, desuden er ventetiden også betydeligt mindre.

Hos Jessing & Sørensen Snedkerforretning ApS står jeg gerne for at renovere dit køkken, så det igen kommer til at fremstå moderne og elegant.

Montering af nyt køkken

Uanset om der skal monteres enkelte køkkenelementer, opmåles og monteres ny bordplade eller køkkenvask, eller montering af hele køkkenet, så klarer jeg opgaven. Jeg bestræber mig altid på, at levere håndværk i højest mulige kvalitet til konkurrencedygtige priser. Netop derfor er det meget vigtig for mig, at køkkenet bliver monteret korrekt og efterfølgende står uden mangler.

Jeg arbejde med en række dygtige leverandører og samarbejdspartnere, hvilket er din garanti for et resultat du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Ring og få et gratis tilbud på nyt køkken eller køkkenrenovering

Jeg udfører køkkenmontering og køkkenrenovering, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Hvis du er i tvivl om det er en god ide med et nyt køkken, eller om du kan nøjes med en renovering af køkkenet, så tilbyder jeg gerne faglig rådgivning der hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Du kan altid fange mig på telefon 24 91 25 81 eller e-mail jessingsorensen@gmail.com, for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.