Møbelrestaurering

Specialiseret i møbelrestaurering og møbelreparation

Hos Jessing & Sørensen Snedkerforretning ApS har jeg specialiseret mig i møbelrestaurering og møbelreparation af gamle og bevaringsværdige møbler. Som detaljeorienteret møbelsnedker, hjælper jeg især kunder nær Vejen, Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet med diverse møbelrestaurerings- og reparationsopgaver. Jeg udviser altid respekt for de originale håndværksmæssige traditioner, for at bevare møblets oprindelige udseende. Restaurering af ældre møbler er en omhyggelig og nænsom process, der kræver præcision og et øje for detaljer.

Jeg kan også være behjælpelig til udbedring af skader, løse led, skuffer der ikke glider, samt afrensning og polering. Har du et designermøbel, der er gået i stykker, eller som blot trænger til en kærlig hånd, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Jeg tilbyder blandt andet også hjælp til:

Restaurering af gamle møbler

Når jeg udfører møbelrestaurering har jeg altid et stort fokus på kreativitet og det solide håndværk. Derfor kan du trygt overlade dine møbler til mig. Uanset om du har ældre bevaringsværdige møbler, eller særlige designermøbler, der mangler restaurering, Så står jeg til rådighed.

Jeg udfører mange forskellige former for møbelrestaurering og reparation af møbler. Hvis du har en bordplade der trænger til at en opfriskning, så varetager jeg både afslibning, oliering og lakering. Derudover limer jeg også gerne et brækket møbelben samman, så møblet igen er intakt. Har du andre specielle opgaver, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt mig og hør nærmere om møbelrestaurering

Står du og mangler en kompetent møbelsnedker til restaurering eller reparation af møbler? Jeg har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder med møbelrestaurering, i områderne omkring Vejen, Kolding og Vejle, og jeg med sikkerhed også hjælpe dig.

Du kan altid fange mig på telefon 24 91 25 81 eller e-mail jessingsorensen@gmail.com, for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.