Restaurering af bygninger

Bygningsbevaring og restaurering af bygninger

Hos Jessing & Sørensen Snedkerforretning ApS har jeg specialiseret mig i bygningsbevaring og renovering af bevaringsværdige bygninger. Jeg har gennem tiden udført mange restaureringsprojekter i trekantsområdet, heriblandt restaurering af gamle huse og bygninger.

Som kvalitets snedkerfirma tilbyder jeg renovering og restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger, med stor respekt for tradition. Jeg er yderst omhyggelig i mit arbejde, og jeg benytter altid bæredygtige materialer. Med mange års erfaring indenfor bygningsbevaring, har jeg opnået en forståelse for de traditionelle bygningsmetoder og anvendte materialer.

Til større projekter har jeg en række kompetente samarbejdspartnere og leverandører, der tæller både elektrikere, tømrere og andre håndværkere.

Udover restaureringsarbejde, tager vi os også af:

Renovering af bevaringsværdige bygninger

Gamle huse og bygninger har en særlig charme og er bygget med andre byggeteknikker og materialer end hvad vi anvender i dag. Derfor er det særdeles vigtig at restaureringsarbejdet udføres med den rette omtanke og respekt.

Renovering af gamle bygninger er nødvendig for, at vedligeholde deres originale udtryk. Det kræver stor ekspertise at restaurerer ældre bygninger, da de typisk er konstrueret i en anden byggestil. Ældre bygninger kan desuden have restriktioner for, hvad der må udføres. Eksempelvis, er det ofte ikke tilladt at udskifte de eksisterende døre og vinduer.

Ring og aftal en uforpligtende besigtigelse til arbejde med bygningsbevaring

Du kan altid kontakt mig for at aftale en uforpligtende besigtigelse af bygningen. Derpå tager vi en snak om ønsker og behov, samt eventuelle budgetter for projektet. Derefter udarbejder jeg et uforpligtende tilbud på restaurering af bygningen.

Du kan altid fange mig på telefon 24 91 25 81 eller e-mail jessingsorensen@gmail.com, for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.