Har du spørgsmål? Ring idag på
2491 2581

Udskiftning af ruder & glas

Uanset om du har en rude der er punkteret eller glas, der trænger til en udskiftning, så kan Jessing & Sørensen Tømrer & Snedker hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring indenfor faget, og kan derfor varetage enhver form for udskiftning af ruder og glas. Jeg har base i Bække nær Vejen, men jeg kører gerne ud til kunder i Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet.

Er vinduesrammer- og karme stadig i god stand, kan du i mange tilfælde nøjes med, at udskifte de gamle ruder til nye og mere energivenlige ruder. Med energiruder er huset bedre isoleret og holder derfor bedre på varmen. Dette er med til at reducere unødvendig energi udslip, og medfører en lavere varmeregning.

Er vinduesrammerne så slidte, at du ikke kan nøjes med en ny rude, så tilbyder jeg også udskiftning af vinduer og døre, ligesom jeg også udfører en bred vifte af andre tømrer - og snedkeropgaver.

Jeg kan blandt andet hjælpe med:

Få hjælp til at vælge de rette ruder

Har du besluttet dig for at få udskiftet glas eller ruder, men er du i tvivl om hvad den bedste løsninger er for dig? Jeg står altid klar med professionel råd og vejledning, så vi sammen kan finde den helt rette løsning for dig.

Med en række stærke leverandører, råder jeg over et bredt udvalg af energivenlige ruder og glas, der kan hjælpe dig med at sparer penge på varmeregningen.

Kontakt mig og indhent et stærkt tilbud på udskiftning af ruder og glas

Jeg har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med glarmesterarbejde i Vejen, Kolding, Vejle og resten af Trekantsområdet, og jeg kan med sikkerhed også hjælpe dig med udskiftning af dine ruder og glas.

Du kan kontakte mig på telefon 24 91 25 81 eller e-mail jessingsorensen@gmail.com, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen med din forespørsel, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Følg os på facebook

Følg Jessing & Sørensen Tømrer & Snedker på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har over 175 likes på vores​ Facebook

Gå til FacebookJessing & Sørensen - Staushedevejen 51 , 6622 Bække
Telefon: +45 24 91 25 81
jessingsorensen@gmail.com