Har du spørgsmål? Ring idag på
2491 2581

Udskiftning og montering af vinduer og døre

Som professionel tømrer og snedker tilbyder jeg udskiftning af dine gamle og nedslidte vinduer og døre, såvel som montering af nye vinduer og døre. Hos Jessing & Sørensen Tømrer & Snedker har jeg mange års erfaring med total udskiftning til nye og mere energivenlige vinduer. Jeg tilbyder min hjælp i områder nær Vejen, Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet.

I dag stilles der i større grad fokus på boligens energivenlighed, hvilket ses i de skrappe krav til boliger. Der er mange fordele ved at fDer  udskiftet dine vinduer og døre, da der blandt andet kan være mange penge at spare på varmeregningen.

Jeg har desuden en række kvalitetsbevidste leverandører og samarbejdspartnere indenfor energivenlige vinduer og døre. 

Udover udskiftning og montering af vinduer og døre, kan jeg blandt andet også hjælp med:

Jeg tilbyder professionel rådgivning
Er du i tvivl omkring hvilken type vindue eller dør du skal vælge for det bedste energiudbytte? Jeg tilbyder jeg gerne faglig rådgivning, så du kan få netop de døre og vinduer der passer bedst til dit hus.

Ligeledes rådgiver jeg dig, hvis du kan nøjes med en reparation af vinduerne. Jeg bestræber mig på at levere et langtidsholdbart resultat, til konkurrencedygtige priser.
Få et gratis tilbud på vinduer og døre
Er dine vinduer blevet slidte og kedelige at se på, og er det på tide at få dem skiftet ud. Jeg har stor erfaring med kvalitetsløsninger indenfor udskiftning og montering af vinduer og døre i alle størrelser.

Kontatk mig på telefon 24 91 25 81 eller e-mail jessingsorensen@gmail.com, og indhent et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Følg os på facebook

Følg Jessing & Sørensen Tømrer & Snedker på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har over 175 likes på vores​ Facebook

Gå til FacebookJessing & Sørensen - Staushedevejen 51 , 6622 Bække
Telefon: +45 24 91 25 81
jessingsorensen@gmail.com